Hledá se nadšenec...

22.02.2015 16:48

Hledá se nadšenec, který by měl chuť organizovat zábavu pro CZ/SK komunitu virtuálních pilotů v Rise of Flight!

Věřte nebo nevěřte, většina CZ nebo SK pilotů navštěvujících pravidelně servery v Rise of Flight v současné době, jsou hráči, kteří nejsou členy žádných virtuálních letek. Většina z nich se ani členy žádné letky nestane, ať už z nedostatku času, nedostatku chuti, nebo jen nedostatku informací. Každý z nich si zkouší ulovit na vlastní pěst nějaký ten sestřel, pendlují mezi balóny, někoho to omrzí dříve, někoho později… V těchto jednotlivých hráčích je ale obrovský potenciál pro daleko větší zábavu schopnou přilákat mnoho dalších potenciálních nových hráčů do Rise of Flight.
Stačilo by, kdyby tito hráči nelétali sami za sebe roztroušení po celé mapě a zranitelní, ale pohromadě…
Stačilo by, kdyby tito hráči byli na společném TS, kde by si mohli sdělovat pozice nepřátel, zeptat se na to co je zajímá… nebo si prostě jen poklábosit… najít nové známé…
Stačilo by pro ně občas vymyslet nějaký program, nějakou změnu, která je vytrhne ze stereotypu…
Stačilo by, kdyby se našel nějaký aktivní člověk s takovými dobrými nápady, který by měl chuť vymýšlet program zábavy pro druhé a oslovovat nové CZ/SK hráče přímo ve hře.
Nejde o založení nové letky… Jde o to udělat si náš virtuální svět zábavnější s tím, co je dostupné, nabídnout pomocnou ruku novým hráčům a oživit hru starým vyhořelým pilotům, kteří jsou již z monotónního lovu otráveni.

Najde se takový nadšenec?